Container Birou

Oferim containere modulare tip birou la diferite dimensiuni. Modulele ce au ca destinatie spatiile de birouri se pot adapta pentru orice tip de activitate: intalniri de afaceri, secretariat, training-uri, sedinte, etc.

Continerele birou produse de noi sunt personalizate pe cererea dumneavoastra , putem realiza orice proiect dorit.

ergonomic
sisteme de alimentare cu apa
sisteme de iluminat si incalzire

Birou Container de vanzare in toate localitatile tarii la pret de producator

Compania noastra se distinge prin atentia deosebita cu care abordeaza fiecare proiect , indiferent de marimea acestuia

De ce sa alegi birou din containere modulare ?

Containerele birou sunt destinate organizarilor de santier , diverselor spatii pentru birouri , mobile , caselor de vacanta , sediilor pentru firme , producem si livram cu termee foarte scurte orice tip de container sau orice tip de cladire din containere pentru spatii de birouri . Putem combina containere modulare obtinand astfel spatiile dorite de dumneavoastra .

Executie rapida
Ne axam pe calitate si timp scurt de asteptare
Montaj & Demontaj facil
Containerele prin natura lor au acest beneficiu
Transport la adresa
Comenzile beneficiaza de transport si montaj
Personalizare
Containere personalizate in functie de cerinte.

Fisa Tehnica

Container standard : 6000mm X 2500mm X 2700mm

STRUCTURA METALICA   Structura zicanta profilata la rece cu grosime de 2,5mm
•    Protectie anti rugina
•    Vopsita in doua straturi:GRUND,Vopsea Poliuretanica
•    Stalpii sunt profilati la rece din table ZINCATA cu o grosime a meterialului de 2,5mm

ACOPERISUL
•    Structura zicanta profilata la rece prevazuta cu canal de drenare a apei
•    Tabla zicanta dublu faltuita(0,5 mm)
•    Traverse din teava rectangulara cu grosime de 2mm
•    Folie anticondens
•    Vata mineral 100mm
•    Pal melaminat grosime 18mm de culoare alba

PERETII
•    Panou sandwich 60 mm grosime cu spuma poliuretanica  
•    Usa metalica
•    Ferestre din PVC

PODEAUA
•    Tabla zicanta cutata H12(0,5 mm)
•    Lonjeroane zicante cu grosime de 2 mm
•    Vata mineral de 100 mm
•    Pardoseala interioara din Pal hidrofugat 18 mm grosime
•    Linoleum Tarkket Trafic Mediu 2 mm grosime

INSTALATIA ELECTRICA
•    Priza exterioara 230V
•    Tensiune lucru 230 V
•    Tablou sigurante automate
•    Prize
•    Intrerupator

Containere standard cu inaltime 250 cm, iar daca se doreste se poate construi si de 300 cm.
Latimea poate fi de 240 cm si 300 cm. Lungimea la containere poate fi de 400 cm / 500 cm / 600 cm / 700 cm / 800 cm .
Lungimea maxima poate fi de 1200 cm

Specificatii container birou

Dotari extra

Montaj

Montajul se realizeaza intr-o singura zi

Fie ca aveti nevoie temporar sau permanent, noi va oferim solutia completa de spatiu cu o gama complexa de servicii conexe, perfect functionala intr-un timp foarte scurt, la cele mai inalte standarde de calitate.

Prin “Servicii la 360°” va oferim proiectul la cheie si management dupa livrare: asamblam diferite configuratii de containere si apoi le personalizam cu mobilier, echipamente si toate accesoriile si serviciile necesare pentru ca dumneavoastra sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii. Solutia finala contine cele mai bune practici alaturi de experienta noastra.

Containerele modulare prezinta o serie de avantaje care le fac sa fie potrivite pentru aproape orice fel de constructie. Acestea se configureaza rapid si simplu si pot fi transformate in birouri durabile potrivite pentru lucrarile pe santier. Iata care sunt avantajele constructiilor din containere modulare:

Executie rapida

Lucrarile pe santier se desfasoara in functie de proiectele constructorilor si este important ca spatiul de lucru pentru ingineri si supraveghetori sa fie ridicat si functional in cel mai scurt timp. Containerele modulare sunt ideale pentru realizarea de birouri pe santier, fiind rezistente, usor de intretinut si foarte simplu de mutat sau de reconfigurat.

Montajul biroului din containere modulare se face intr-o singura zi, fiind dupa personalizat cu mobilier si toate accesoriile necesare desfasurarii activitatii, in functie de preferintele clientului.

Usor de configurat

Cu ajutorul unor containere modulare se poate realiza un birou exact dupa preferintele clientului. Biroul poate include un spatiu sanitar, un vestiar si mai multe camere pentru buna desfasurare a activitatii. Containere se pot uni si pot fi modificate in asa fel incat sa intalneasca nevoile oricarei afaceri.

Depozitare convenabila care economiseste spatiu

Pe langa birouri, containerele pot fi folosite pentru a depozita corespunzator materiale si echipamente necesare lucrarilor de santier. Fiind rezistente la intemperii, acestea pot adaposti cu succes o gama larga de materiale si unelte care se pot deteriora din cauza factorilor externi. In plus, aceste containere modulare pot fi suprapuse pentru a economisi spatiu pe terenul de lucru.

Pret accesibil

Unul dintre avantajele containerelor modulare este ca au un pret mult mai accesibil decat o constructie traditionala pentru un spatiu de birouri. Pentru a beneficia de un birou in zona dorita, multe companii trebuie sa plateasca o suma mare de bani, fie pentru a inchiria, fie pentru a cumpara. Dar, cu un birou din containere modulare, orice companie poate beneficia de o solutie economica pentru a-si desfasura activitatea exact acolo unde este nevoie.

In plus, pentru lucrarile de santier, containerele pentru birou s-au dovedit a fi cea mai inteleapta alegere. Acest lucru se datoreaza faptului ca pot fi mutate rapid si cu usurinta pe un alt teren dupa finalizarea unui proiect. De asemenea, timpul scurt de realizare a unui birou din containere modulare, permite oricarei afaceri sa-si inceapa rapid activitatea si sa obtina castiguri, economisind astfel timp si bani.

Durabilitate

Containerele modulare sunt realizate din materiale rezistente, care fac fata cu succes in caz de intemperii, cutremure sau mutari repetate. In plus, birourile din containere modulare sunt realizate in fabrica, ceea ce inseamna ca toate materialele folosite la realizarea constructiei sunt ferite de factorii externi pe tot parcursul procesului de executie.

In concluzie, un birou din containere modulare este o investitie inteligenta pentru companii, oferind o serie de avantaje importante, inclusiv economie de costuri, durabilitate, executie rapida, personalizare in functie de cerinte, o gama variata de dimensiuni, montaj facil, flexibilitate si calitate la cel mai inalt nivel cu un cost scazut. Este cea mai buna alegere pentru firmele care au nevoie rapid de un birou functional, dar care nu isi permit sa investeasca prea mult intr-un spatiu de lucru.

Doriti sa cumparati containere in beneficiind de calitate inalta la preturi de producator ?

va rugam sa ne contactati la numarul de telefon de pe site sau pe email