Containere modulare de vanzare in Gorj

DMT-CONTAINERS.ro are ca principala activitate realizarea si comercializarea de containere modulare sau containere monobloc.

Containerele modulare produse de catre noi, au un grad ridicat de termoizolare si au avantajul ca se pot uni intre ele astfel incat sa se obtina spatii largi cu diverse destinatii.

In schimb, prin comparatie, cele monobloc sunt mai usoare, mobile, dar nu se pot uni cu alte containere si au un grad mai scazut din punct de vedere al termoizolatiei.

Producem atat dimensiuni standard cat si la cerere si oferim spre vanzare in Targu Jiu si in tot Judetul Gorj toate modelele de containere necesare: containere birou in Gorj,

containere modulare Gorj,

containere Gorj monobloc,

containere de locuit in Gorj,

case din containere in Gorj,

containere sanitare in Gorj,

containere de paza in Gorj,

module de locuit in Gorj,

magazine din containere Gorj, totul este disponibil in localitatea dorita de dvs.

Containerele pe care le construim pot fi echipate si configurate de fiecare client in parte, astfel incat in functie de necesitatile clentuli ne adaptam si putem instala:

Jaluzele exterioare, aparate AC, cnvectoare electrice, bai complet echipate, boilere, compartimentari diverse ect, totul pentru confortul dumneavoastra.

Containerele produse si comercializate de societatea noastra sunt de calitate ridicata, societatea noastra a implementat si mentine de peste 5 ani de zile standardele de calitate internationala ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001

Livrarea in jud Gorj o putem asigura noi atat cu camioane normale, sau cu camioane cu macara.

Containerele sunt dotate cu usa exterioara metalica , pentru protectia la efractie, precum si cu ferestre pe toate partile tip termopan cu deschidere oscilobatanta, isntalatii electrice complete, covor PVC de trafic greu, si aparate de climatizare

Containere de calitate in Gorj, si in toata Romania.

Producem modele diverse 

Containere de Birou in Gorj

Containerele modulare care sunt destinate spatiilor de birouri pot fi adaptate pentru orice tip de activitate: secretariat, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, etc…

Aceste constructii de Containere birou pot fi si diversificate, prin unirea spatiului propriu-zis pentru birou. In modul standard ,containerul birou are pe fiecare perete doua ferestre PVC oscilo-batante 1000/1000 cu geam termopan, o usa metalica de tip avand dimensiunea de 800X2000 PVC.

Punem la dispozitia dvs containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1400e Nou

Containere santier in Gorj

Santierele de constructii organizate in proiectele cu o durata mai mica sau mai mare de realizare implica si nevoia de amenajare a unor adaposturi pentru inspectori, sefi de santier si muncitori.

Containerele asigura: paturi, mese, dulapuri, chiuvet, calorifere, curent electric, aer conditionat.

Va Oferim containere santier de vanzare cu preturi incepand de la 1400e Nou

Case din containere in Gorj

Un mare avantaj al acestor constructii de containere pentru locuit este faptul ca ofera posibilitatea usoara a montarii si demontarii.

Scheletul metalic demontabil al modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la 15 containere dispuse in pachete.

Este de mentionat faptul ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate conform normelor ISO de constructie a containerelor modulare sau monobloc.

Oferim containere tip locuinta de vanzare cu preturi incepand de la 1700e Nou

4 Comments
caprar

buna ziua am dori pt inceput o oferta pt doua containere sanitare 7,30 pe 2,40 si unul de 3,00 pe 2,40 DEOCAMDATA SIMPLE FARA NICI UN FEL DE ECHIPAMENT doar cu un geam de 1,70 :60 si usa pe 2.10 :90 la cel de 7,30 iar la cel de 3,00 doar usa 2,10 :90 si una fara goluri pt usi si fereste dar cu pereti exteriori izolati termic noi sau second hand plus un transport de la dvs la BAIA DE FIER .jud GORJ .PLUS AMPLASAREA PE LOCATIE . IN FUNCTIE DE RASPS DVS avem intentia de a achizitiona intre 20 si 50 buc pe an mentionez va aceste containere vor fi pt camping nu pt muncitori deci si calitatea va fi pe masura

admin

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti solicitatea la adresa de email sau sa ne contactati teleofonic.

Ilie

Bună, ma numesc Vlad și ma interesează pentru un camping un model simplu și drăguț de căsuțe…
0723599584
Mutumesc

Dan Nistor

Container birou 4x3m pret ,posibilitate transport Mehedinti,Baia de Arama

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *