Containere modulare de vanzare in Mehedinti

DMT-CONTAINERS.ro are ca principala activitate realizarea si comercializarea de containere modulare sau containere monobloc.

Containerele modulare produse de catre noi, au un grad ridicat de termoizolare si au avantajul ca se pot uni intre ele astfel incat sa se obtina spatii largi cu diverse destinatii.

In schimb, prin comparatie, cele monobloc sunt mai usoare, mobile, dar nu se pot uni cu alte containere si au un grad mai scazut din punct de vedere al termoizolatiei.

Producem atat dimensiuni standard cat si la cerere si oferim spre vanzare in Drobeta Turnu Severin si in tot Judetul Mehedinti toate modelele de containere necesare: containere birou in Mehedinti,

containere modulare Mehedinti,

containere Mehedinti monobloc,

containere de locuit in Mehedinti,

case din containere in Mehedinti,

containere sanitare in Mehedinti,

containere de paza in Mehedinti,

module de locuit in Mehedinti,

magazine din containere Mehedinti, totul este disponibil in localitatea dorita de dvs.

Containerele pe care le construim pot fi echipate si configurate de fiecare client in parte, astfel incat in functie de necesitatile clentuli ne adaptam si putem instala:

Jaluzele exterioare, aparate AC, cnvectoare electrice, bai complet echipate, boilere, compartimentari diverse ect, totul pentru confortul dumneavoastra.

Containerele produse si comercializate de societatea noastra sunt de calitate ridicata, societatea noastra a implementat si mentine de peste 5 ani de zile standardele de calitate internationala ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001

Livrarea in jud Mehedinti o putem asigura noi atat cu camioane normale, sau cu camioane cu macara.

Containerele sunt dotate cu usa exterioara metalica , pentru protectia la efractie, precum si cu ferestre pe toate partile tip termopan cu deschidere oscilobatanta, isntalatii electrice complete, covor PVC de trafic greu, si aparate de climatizare

Containere de calitate in Mehedinti, si in toata Romania.

Producem modele diverse 

Containere de Birou in Mehedinti

Containerele modulare care sunt destinate spatiilor de birouri pot fi adaptate pentru orice tip de activitate: secretariat, training-uri, sedinte, intalniri de afaceri, etc…

Aceste constructii de Containere birou pot fi si diversificate, prin unirea spatiului propriu-zis pentru birou. In modul standard ,containerul birou are pe fiecare perete doua ferestre PVC oscilo-batante 1000/1000 cu geam termopan, o usa metalica de tip avand dimensiunea de 800X2000 PVC.

Punem la dispozitia dvs containere birou de vanzare cu preturi incepand de la 1400e Nou

Containere santier in Mehedinti

Santierele de constructii organizate in proiectele cu o durata mai mica sau mai mare de realizare implica si nevoia de amenajare a unor adaposturi pentru inspectori, sefi de santier si muncitori.

Containerele asigura: paturi, mese, dulapuri, chiuvet, calorifere, curent electric, aer conditionat.

Va Oferim containere santier de vanzare cu preturi incepand de la 1400e Nou

Case din containere in Mehedinti

Un mare avantaj al acestor constructii de containere pentru locuit este faptul ca ofera posibilitatea usoara a montarii si demontarii.

Scheletul metalic demontabil al modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la 15 containere dispuse in pachete.

Este de mentionat faptul ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate conform normelor ISO de constructie a containerelor modulare sau monobloc.

Oferim containere tip locuinta de vanzare cu preturi incepand de la 1700e Nou

2 Comments
Popa stefan

Interesat de un containar 5m/3m ptr o magazie (fara ferestre) la ce pret si in cat timp se livreaza de la primirea comenzii

Doresc sa cumpăr un container ptr un mic magazin la tara. În Mehedinți cu ferestre mari pe față sau doar geam ..pe partea din fata…lungime 5 sau 6 m…Cit ma costa?mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *