Echipa profesionista

Despre noi

Suntem o societate romaneasca, formata dintr-o echipa tanara si profesionista ce ofera atentie maxima cerintelor clientului si detaliilor in execurarea containerelor.

Infiintata in anul 2011 ce are ca obiectiv de activitate principal producerea si comercializarea de containere modulare locuibile sau a containerelor monobloc pentru diferite tipuri de utilizari si a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Galati si in intreaga Romanie.

98%
Clienti multumiti

incepand cu 2011

Descoperiti povestea din spatele companiei

Am reusit dea lungul timpului sa oferim clientilor lucrari si servicii calitative, printre care enumeram: containere ,containere de santier, containere modulare, containere de locuit, panouri sandwich cu spuma poliuretanica dar si altele.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii, incepind cu proiectarea, logistica si construirea de containere pentru organizare de santier, container birou, container vestiar, containere pentru locuit, case de vacanta si pentru locuit din containere dar si alte constructii din containere.

Cifre
CONTAINERE-MODULARE.RO

+0

Oameni in echipa

+0

Ani experienta

+0

Proiecte finalizate

Compania noastra se distinge prin atentia deosebita cu care abordeaza fiecare proiect , indiferent de marimea acestuia

Echipa profesionista

Calitatea produselor este ridicata, si putem spune ca oferim un raport calitate/pret cel mai bun de pe piata. Calitatea produselor nostre este atestata si de certificarile ISO pe care societatea noastra le are, respectiv ISO 9001; ISO 14001 si OHSAS 18001

Ne mandrim cu faptul ca oferim cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Containerele metalice modulare sau monobloc pe care le comercializam au preturi de producator. Preturile se pot negocia atunci cand volumul de containere  este unul important.

Produsele noastre

Containerele modulare pe care le fabricam si comercializam pot fi echipate partial sau complet pentru desfasurarea optima a activitatii pentru care sunt create, in functie de necesitatile clientului.

CONTAINERE PENTRU BIROU
CONTAINERE PENTRU DEPOZIT
CONTAINERE DE LOCUIT
CONTAINERE SEDII FIRME

Solicitati o oferta de pret

Containere de Vanzare in toate localitatile tarii la pret de producator